Dış Ticaret Uzmanlığı Sertifika Programı

Dış Ticaret Uzmanlığı

Amaç

İçinde yaşadığımız çağ önceki yıllara oranla ticari alanlarda daha fazla olanak, imkân ve fırsat sunarken diğer taraftan da birçok belirsizlikleri hatta krizleri beraberinde getirmektedir. Ticaret tek başına tek bir bölgeden yapılan bir eylem olmaktan çıkmış küresel bir emtia akışına dönüşmüştür. Küresel tedarik zinciri dediğimiz bu emtia akışı içerisinde dış ticaret, lojistik ve gümrük işlemlerini barındırmaktadır. Küresel tedarik zinciri daha etkin daha stratejik uygulandığı zaman büyük fırsatlar yaratır. Bu programın amacı dış ticaret, lojistik ve gümrük alanlarında çalışan kesimlerin, alanın da uzman kadrolar tarafından hem akademik hem de sektörel bilgiler alarak alanlarında daha donanımlı olmalarını amaçlamaktadır.

Uzaktan Eğitim Dış Ticaret Uzmanlığı Sertifika Programı Başlama Tarihi: 09 Aralık 2023
Eğitim Süresi: 32 Saat / 8 Hafta
Ücret: 4500 TL + KDV
Proje koordinatörü: Prof. Dr. Emine Müge Çetiner (İstanbul Kültür Üniversitesi Öğretim Üyesi)
Eğitmen: DIŞYÖNDER eğitmenleri ve İKÜ öğretim üyeleri

Ödemelerde İKÜ dışından öğrencilere ve İKÜ Mezunlarına 5%, İKÜ öğrencilerine ve Dışyönder üyelerine ise 10% indirim uygulanacaktır.

• Eğitim ödemesinde kredi kartına 3 taksit imkanı sunulmaktadır.
  • 09 Aralık tarihine kadar kredi kartı ile ödeme yapmak isteyen katılımcılar İKÜ Ataköy yerleşkesi içerisinde bulunan finans departmanına giderek kaydını gerçekleştirebileceklerdir.
  • Peşin ödeme yapmak isteyen katılımcılar aşağıdaki IBAN numarasına 4500 TL + 10% KDV olan eğitim ücretini “Katılımcı Adı Soyadı ve Dış Ticaret Eğitimi” açıklamasını ekleyerek doğrudan yatırabilirler.

İKÜ Hesap Bilgileri

Detaylı Bilgi için İletişim;