“K-12 2020 Uluslararası Akreditasyon Çalışmaları” Sunumu

İstanbul Kültür Üniversitesi Sürekli Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (İKÜSEM) Müdürü Öğr. Gör. Zafer Erkoç, 11 Şubat Pazartesi günü Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü Daire Başkanlarına yönelik “K-12 2020 Uluslararası Akreditasyon Çalışmaları” sunumunu gerçekleştirdi.

“Perakendeciliğe Giriş, Tüketici Davranışları ve Satış Yönetimi Eğitimi”

İstanbul Kültür Üniversitesi Sürekli Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (İKÜSEM) Müdürü Öğr. Gör. Zafer Erkoç, 28 – 29 Ocak 2020 tarihlerinde ORKA Holding (Damat-Tween) personeline “Perakendeciliğe Giriş, Tüketici Davranışları ve Satış Yönetimi Eğitimi”ni verdi.

"Anlama Odaklı Öğretim Tasarımı 4.0" Eğitim Programı

İstanbul Kültür Üniversitesi Sürekli Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (İKÜSEM) Müdürü Öğr. Gör. Zafer Erkoç, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 Aralık 2019 tarihlerinde Vakıfbank İç Eğitmen Adayları 10. Grup Eğitim Programı çerçevesinde "Anlama Odaklı Öğretim Tasarımı 4.0" eğitim programını gerçekleştirdi.

“Perakendeciliğe Giriş, Tüketici Davranışları ve Satış Yönetimi Eğitimi”

İstanbul Kültür Üniversitesi Sürekli Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (İKÜSEM) Müdürü Öğr. Gör. Zafer Erkoç 11 – 12  Aralık 2019 tarihlerinde ORKA Holding (Damat-Tween) personeline “Perakendeciliğe Giriş, Tüketici Davranışları ve Satış Yönetimi Eğitimi”ni verdi.

“Perakendeciliğe Giriş, Tüketici Davranışları ve Satış Yönetimi Eğitimi”

İstanbul Kültür Üniversitesi Sürekli Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (İKÜSEM) Müdürü Öğr. Gör. Zafer Erkoç, 4 – 5 Aralık 2019 tarihlerinde ORKA Holding (Damat-Tween) personeline “Perakendeciliğe Giriş, Tüketici Davranışları ve Satış Yönetimi Eğitimi”ni verdi.